31 Temmuz 2013 Çarşamba

Medcezir Dizisinin Oyuncuları

Medcezir Dizisinin Oyuncuları Star Tv ekranlarında yeni başlayacak olan Medcezir dizisinin başrol oyuncuları Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya.. Medcezir dizinin Başrol oyuncuları dışında dizide birçok ünlü oyuncu yer alacak.Bu oyuncuların isimleri yavaş yavaş belirlenmeye başladı.Medcezir dizisinde yer alacak oyunculardan biride usta oyuncu Barış Falay oldu.işte Medcezir dizisi oyuncuları... Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya Barış Falay

28 Temmuz 2013 Pazar

Sevgiliye Anlamlı Kısa Sözler

Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Özgürlüğüm İçin Canımı, Senin İçin Özgürlüğümü Feda Ederim.

Güller Hep Ellerinde Açsın Ama Dikenleri Batmasın. Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın. Mutluluk Hep Yüreğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın.

Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İçin Ağlayan Benim.

Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.

Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.

Hani bir zaman özlemler kalbini sızlatır çok istersin çok özlersin ama gidemezsin ararsın ama bulamazsın. Bilki herkes unutulsada sen yüreklerde kalırsın.

Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.

Yaşamak istiyorsan bir umudun olmalı, kalbin varsa bir sevgin olmalı, sevdiğin varsa yalnız senin olmalı, sana verilen en büyük ceza mutluluk olmalı…

Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyormu diye, baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle bir şey seni SEVMEK…

Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..

Rüzgar essede sen dallarını eğme. Hasret vursada sen sakın yıkılma. Ayrılık nedir? Acı nedir? Sen sakın bilme. Bu yürekten kim giderse gitsin sen sakın GİTME…

Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır.