21 Temmuz 2013 Pazar

Güneş lekeleri için maske tarifi

Güneş lekeleri için maske tarifi

gunes-lekeleri
Yaz aylarında cildimizde meydana gelen güneş lekelerine evde çözüm yolu bulmayı kim istemezki bayanlar . Size evde güneş lekelerini minimuma indirecek süper bir maske tarifi sunmak istiyorum.Özellikle yepyeni meydana gelen güneş lekeleirnde bu maskeyi mutlaka denemnizi öneriyorum sonucu hemen farkedeceğinizden eminim.Güneş lekelerinizden kurtulmak istiyorsanız aşağıdaki maskeyi denemenizde fayda var.

Güneş lekelerini gideren karbonat maskesi, bu lekeler için süper bir çözümdür.Bu maske cildinizin soyulmasını sağlarayrıca cildinizin lekelerini çıkartmasını sağlar.

Bir Kaşık süzme yoğurda yarım çay kaşığı karbonat ek edin aha hemen sonra bir yenilebilen kaşığı da mısır unu ekleyin güzelce karıştırın.Hazırladığını maskeyi lekeli cildinize sürün cildinizin hassasiyetine gereğince belirleyeceğiniz oranlı zaman cildinize bekletmeye dikkat edin. Hassas ciltler için en çok 5 dakikalık oyalamak yeteri kadar olacaktır.Cildinizde beklettiğiniz maskeyi ek olarak hemen sonra soyarak çıkarın ve ilgisiz suyla yüzünüzü yıkayın.Bu maskeyi haftada bir defa cildinize uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder